Mördarsniglar

Konsten att mörda mördarsniglar består av att blanda till en dekokt av vatten och en massa salt. De äckliga bruna sakerna läggs i marinaden och vips så blir de ännu mera oformliga och färglösa än före marineringen. På detta sätt finns ingen möjlighet för dem att föröka sig heller.

Kantareller är en delikatess både för människor och djur. I skogen finns tydliga spår efter djur, troligen rådjur eller vildsvin, som grävt eller bökat omkring där kanterellerna växer. Det är konkurens om läckerheterna minsann. Igår hittade vi några liter igen. Att rensa svamp är inte alls lika roligt som att plocka. Det är en nackdel som man får ta.

Idag ska jag på privatekonomisk rådgivning på banken. Får se vad de har för goda råd.

Vi hörs/g

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0